Online CEO Talk s Kauflandom

Kariérne podujatia sú ešte stále v nedohľadne, aj keď veríme, že už čoskoro sa s našimi uchádzačmi budeme môcť stretnúť osobne.

Využili sme preto príležitosť, a v spolupráci s neziskovým združením Nexteria, sme nedávno pripravili pre našich uchádzačov zaujímavý večer v rámci podujatia Night of Chances. Na pomoc sme si tentokrát zavolali nášho Riaditeľa oblasti prevádzky pre západné Slovensko – Michala Dendeša. Michala v rozhovore vyspovedal známy športový komentátor Števo Eisele. Rozprávali sa o jeho kariére, skúsenostiach, výzvach a samozrejme aj o jeho záľubách. Chalani si ešte  na začiatku, než sa zapli kamery, potykali a zistili, že majú spoločné záujmy – samozrejme šport!

Príjemná priateľská atmosféra sa tak niesla celým vyše hodinovým rozhovorom na rôzne témy – Michalova osobná story, Kaufland v čase korona krízy, Leadership program a kariérne možnosti pre mladých, ako aj pohľad na budúcnosť v maloobchode. Uchádzači mali vďaka aplikácii Slido možnosť počas podujatia položiť Michalovi rôzne otázky, a tých teda bolo neúrekom. Našťastie sa aj väčšina stihla zodpovedať v rozhovore.

Diskusia bola streamovaná na stránke https://nightofchances.com/ ako aj na sieti Facebook. 12 000 pozretí hovorí za všetko!

Sme radi, že sme aj v takomto pandemickom období dokázali priniesť uchádzačom pohľad do našej spoločnosti a spoznali jedného z našich úspešných kolegov.

Nestihol si si rozhovor s Michalom pozrieť? Nevadí! Nájdeš ho tu.


Pridaj sa k nám

Voľné pracovné pozície

Chceš sa stať súčasťou nášho tímu? Na našom kariérnom portáli nájdeš kompletnú ponuku voľných pracovných miest.

Založenie profilu uchádzača

Ešte si sa nezaregistroval? Vytvor si vlastné konto, aby ti neunikla žiadna zaujímavá pracovná príležitosť.

Kontaktný formulár

Máš otázky? Nenašiel si na našich stránkach všetky potrebné informácie? Náš tím ti kedykoľvek rád poradí.