Night of Chances, tentokrát o CSR

Highlighty z Night of chances 2022

Už sa pomaly stáva tradíciou, že našu spoločnosť reprezentujú šikovní kolegovia na úspešnom online evente Night of Chances. Podujatie s podtitulom „Business“ je smerované na cieľovku študentov a absolventov a aj tento rok sa nám podarilo riadne zacieliť!

Po minuloročnom mimoriadne úspešnom rozhovore s Michalom Dendešom, ktorý si môžeš pozrieť tu, zažiarila tentokrát naša kolegynka z oddelenia Firemnej komunikácie – Nikoleta Lörincová. Niky sa v panelovej diskusii na tému CSR stretla so zástupcom startupu Vacuumlabs – Dávidom Žitňanským. Panelovú diskusiu moderoval Lukáš Bakoš z Maxman Consultants.

Príjemný rozhovor ponúka odpovede na otázky, čo to vlastne spoločenská zodpovednosť je, prečo by ju spoločnosti mali podporovať a čo môže jednotlivec urobiť pre udržateľnosť. V rámci diskusie sa vyrovnane a sympaticky dopĺňali dve rôzne perspektívy: korporátu a startupu. Moderátor mohol byť s pohotovými a fundovanými reakciami Niky a Dávida naozaj spokojný.

A ako Niky hodnotí svoje vystúpenie a samotné podujatie?
„Night of Chances som poznala ešte ako študentka vysokej školy, preto bolo pre mňa príjemnou skúsenosťou vyskúšať si sedieť na opačnej strane a priblížiť študentom, čochvíľa absolventom, tému spoločenskej zodpovednosti a udržateľnosti (CSR). Nebudem klamať, musela som vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, no sú to práve nové výzvy, ktoré človeka posúvajú vpred. Som vďačná, že Kaufland poskytuje priestor na rozvoj a rast aj mladým ľuďom. CSR je aktuálne veľkou témou a teší ma, že my v Kauflande jej venujeme dostatočnú pozornosť.“

Diskusia bola streamovaná na webe https://nightofchances.com/, ako aj na našej Kaufland Facebook stránke a sieti LinkedIn. Po 2 týždňoch sme dosiahli úžasných 21 700 pozretí:

Sme radi, že sme toľkým záujemcom priniesli pohľad do našej spoločnosti, a Niky ďakujeme za skvelú reprezentáciu.

 

Záznam z podujatia si môžete pozrieť tu:

Pridaj sa k nám

Voľné pracovné pozície

Chceš sa stať súčasťou nášho tímu? Na našom kariérnom portáli nájdeš kompletnú ponuku voľných pracovných miest.

Založenie profilu uchádzača

Ešte si sa nezaregistroval? Vytvor si vlastné konto, aby ti neunikla žiadna zaujímavá pracovná príležitosť.

Kontaktný formulár

Máš otázky? Nenašiel si na našich stránkach všetky potrebné informácie? Náš tím ti kedykoľvek rád poradí.